Kepta kalakutiena sumuštiniams arba užkandžiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepta kalakutiena sumuštiniams arba užkandžiams

Skani ir sultinga mėsa sumuštiniams ar užkandžiams, kuri yra daug sveikesnė nei parduotuvinė dešra.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta kalakutiena sumuštiniams arba užkandžiams Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir gausiai įtrinkite mišiniu mėsą. Padarykite filė įpjovimus ir gerai įtrinkite į juos mišinį.

Žingsnis 2

Mėsą suriškite virvele arba tvirtai suvyniokite. Dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms marinuotis (jei turite laiko - per naktį).

Žingsnis 3

Kepta kalakutiena sumuštiniams arba užkandžiams Žingsnis 3
Kepkite folijoje (kepimo pabaigoje foliją atidarykite ir kepkite, kol apskrus) arba be folijos, tiesiog apšlakstykite mėsą kepimo metu išsiskyrusiomis sultimis. Kepkite mėsą orkaitėje 30 minučių. Iškepusį kalakutą palikite orkaitėje 1 valandą neatidarę orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos