Publikavimo data: 2024-06-08
Kepta kalakutiena sumuštiniams arba užkandžiams
Skani ir sultinga mėsa sumuštiniams ar užkandžiams, kuri yra daug sveikesnė nei parduotuvinė dešra.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir gausiai įtrinkite mišiniu mėsą. Padarykite filė įpjovimus ir gerai įtrinkite į juos mišinį.
Žingsnis 2
Mėsą suriškite virvele arba tvirtai suvyniokite. Dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms marinuotis (jei turite laiko - per naktį).
Žingsnis 3
Kepkite folijoje (kepimo pabaigoje foliją atidarykite ir kepkite, kol apskrus) arba be folijos, tiesiog apšlakstykite mėsą kepimo metu išsiskyrusiomis sultimis. Kepkite mėsą orkaitėje 30 minučių. Iškepusį kalakutą palikite orkaitėje 1 valandą neatidarę orkaitės.
Kategorijos