Kepta kalakutienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta kalakutienos filė

Kepta kalakutienos blauzdos filė - puiki parduotuvėje pirktos dešros alternatyva. Lengva pagaminti, skanu naudoti. Mėsa gaunasi nepaprastai skani, minkšta ir aromatinga.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kalakutienos filė Žingsnis 1
Išvalykite mėsą nuo folijos ir stambių gyslų. Pagardinkite druska, pipirais, paprika, česnakų milteliais ir aliejumi. Susukite į ritinėlį ir sandariai suvyniokite į foliją. Dėkite į šaldytuvą 8-12 valandų.

Žingsnis 2

Kepta kalakutienos filė Žingsnis 2
Likus 2 valandoms iki kepimo mėsą išimkite iš šaldytuvo. Ją galite kepti folijoje arba įdėti į kepimo rankovę, susukti ir sandariai uždaryti spaustukais.

Žingsnis 3

Kepta kalakutienos filė Žingsnis 3
Sudėkite kalakutą į formą ir kepkite 150 °C temperatūroje 1,5 valandos. Likus 15 minučių iki kalakuto paruošimo, perpjaukite maišelį, įjunkite "grilio" režimą ir kepkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos