Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta kalakutienos filė su sezamo sėklomis
Keptuvėje kepta kalakutienos filė būna labai minkšta ir išlaiko sultingumą, nes kepama ant mažos ugnies. Naudojant šį receptą mėsos beveik neįmanoma išsausinti ar sugadinti. Šis kepimo būdas tinka ir vištienos filė. Norint paįvairinti patiekalą, keptą filė galima patiekti su šviežių daržovių salotomis.
Žingsnis 1
Supjaustytą filė sudėkite į įkaitintą keptuvę. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite, kol ant mėsos atsiras šviesi plutelė. Tada šiek tiek sumažinkite kaitrą.
Žingsnis 2
Tada į keptuvę su filė sudėkite smulkintą svogūną ir papriką, įspauskite česnaką ir supilkite terijakio padažą. Virkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Tada į keptuvę supilkite medų. Palaukite, kol jis taps skystas, supilkite sezamo sėklas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos