Kepta kalakutienos filė su sezamo sėklomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta kalakutienos filė su sezamo sėklomis

Keptuvėje kepta kalakutienos filė būna labai minkšta ir išlaiko sultingumą, nes kepama ant mažos ugnies. Naudojant šį receptą mėsos beveik neįmanoma išsausinti ar sugadinti. Šis kepimo būdas tinka ir vištienos filė. Norint paįvairinti patiekalą, keptą filė galima patiekti su šviežių daržovių salotomis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kalakutienos filė su sezamo sėklomis Žingsnis 1
Supjaustytą filė sudėkite į įkaitintą keptuvę. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kepkite, kol ant mėsos atsiras šviesi plutelė. Tada šiek tiek sumažinkite kaitrą.

Žingsnis 2

Kepta kalakutienos filė su sezamo sėklomis Žingsnis 2
Tada į keptuvę su filė sudėkite smulkintą svogūną ir papriką, įspauskite česnaką ir supilkite terijakio padažą. Virkite 20 minučių.

Žingsnis 3

Kepta kalakutienos filė su sezamo sėklomis Žingsnis 3
Tada į keptuvę supilkite medų. Palaukite, kol jis taps skystas, supilkite sezamo sėklas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos