Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta kalakutienos filė tešloje
Skani ir švelni kalakutiena patiks visiems. Šis patiekalas tinka ir kasdien, ir per šventes.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir gerai nusausinkite kalakutieną popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite kepsniais.
Žingsnis 2
Mėsą iš abiejų pusių apskrudinkite, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į kitą dubenį suberkite miltus.
Žingsnis 5
Panardinkite kotletus į kiaušinį, tada į miltus, dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 6
Tada apverskite į kitą pusę, uždenkite ir kepkite, kol iškeps.
Kategorijos