Kepta kalakutienos filė tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta kalakutienos filė tešloje

Skani ir švelni kalakutiena patiks visiems. Šis patiekalas tinka ir kasdien, ir per šventes.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kalakutienos filė tešloje Žingsnis 1
Nuplaukite ir gerai nusausinkite kalakutieną popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite kepsniais.

Žingsnis 2

Kepta kalakutienos filė tešloje Žingsnis 2
Mėsą iš abiejų pusių apskrudinkite, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Kepta kalakutienos filė tešloje Žingsnis 4
Į kitą dubenį suberkite miltus.

Žingsnis 5

Kepta kalakutienos filė tešloje Žingsnis 5
Panardinkite kotletus į kiaušinį, tada į miltus, dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 6

Kepta kalakutienos filė tešloje Žingsnis 6
Tada apverskite į kitą pusę, uždenkite ir kepkite, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos