Kepta karbonada su šparaginėmis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta karbonada su šparaginėmis pupelėmis

Kepti karbonadai būna labai švelnūs ir sultingi, o sveikos šparaginės pupelės puikiai papildo šį patiekalą. Vietoj jų galima naudoti brokolius arba žiedinius kopūstus. Kaip garnyrą galima paruošti ryžių arba bulvių. Šparaginių pupelių sudėtyje yra gana reto vitamino K, kuris būtinas normaliam kraujo krešėjimui ir kalcio pasisavinimui. Produkte yra mangano, atsakingo už odos būklę ir elastingumą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
324 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kepta karbonada su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 1
Supjaustykite karbonadą mažomis juostelėmis.

Žingsnis 2

Kepta karbonada su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite karbonadą, šparagines pupeles ir kelias skilteles susmulkinto česnako.

Žingsnis 3

Kepta karbonada su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 3
Pagal skonį pabarstykite druska ir baltaisiais pipirais. Suberkite sezamo sėklas. Kepkite dar 4-5 minutes.

Žingsnis 4

Kepta karbonada su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite karbonadą su šparaginėmis pupelėmis. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos