Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta karbonada su šparaginėmis pupelėmis
Kepti karbonadai būna labai švelnūs ir sultingi, o sveikos šparaginės pupelės puikiai papildo šį patiekalą. Vietoj jų galima naudoti brokolius arba žiedinius kopūstus. Kaip garnyrą galima paruošti ryžių arba bulvių. Šparaginių pupelių sudėtyje yra gana reto vitamino K, kuris būtinas normaliam kraujo krešėjimui ir kalcio pasisavinimui. Produkte yra mangano, atsakingo už odos būklę ir elastingumą.
Žingsnis 1
Supjaustykite karbonadą mažomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite karbonadą, šparagines pupeles ir kelias skilteles susmulkinto česnako.
Žingsnis 3
Pagal skonį pabarstykite druska ir baltaisiais pipirais. Suberkite sezamo sėklas. Kepkite dar 4-5 minutes.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite karbonadą su šparaginėmis pupelėmis. Mėgaukitės.
Kategorijos