Publikavimo data: 2024-09-16
Kepta karbonada su svogūnais
Kiaulienos nugarinė nuo kitų dalių skiriasi minkštumu, subtiliu skoniu ir mažu kalorijų kiekiu. Dėl tokių teigiamų savybių ši mėsa yra universali, todėl tinka bet kokiems patiekalams. Karbonadą galima paruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, galite ją kepti keptuvėje ir patiekti su svogūnais. Tokia mėsa būna sultinga ir skani. Karbonadas su svogūnais, apkeptas keptuvėje, bus geras porcijų patiekalas šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus bei supjaustykite plunksnelėmis.
Žingsnis 2
Supjaustykite mėsos kepsnį porcijomis. Pagal skonį jas pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite mėsą iš abiejų pusių po 3 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi taip pat pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Ant karbonado uždėkite keptų svogūnų ir patiekite patiekalą.
Kategorijos