Kepta karbonada su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kepta karbonada su svogūnais

Kiaulienos nugarinė nuo kitų dalių skiriasi minkštumu, subtiliu skoniu ir mažu kalorijų kiekiu. Dėl tokių teigiamų savybių ši mėsa yra universali, todėl tinka bet kokiems patiekalams. Karbonadą galima paruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, galite ją kepti keptuvėje ir patiekti su svogūnais. Tokia mėsa būna sultinga ir skani. Karbonadas su svogūnais, apkeptas keptuvėje, bus geras porcijų patiekalas šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta karbonada su svogūnais Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus bei supjaustykite plunksnelėmis.

Žingsnis 2

Kepta karbonada su svogūnais Žingsnis 2
Supjaustykite mėsos kepsnį porcijomis. Pagal skonį jas pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite mėsą iš abiejų pusių po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Kepta karbonada su svogūnais Žingsnis 3
Keptuvėje su augaliniu aliejumi taip pat pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kepta karbonada su svogūnais Žingsnis 4
Ant karbonado uždėkite keptų svogūnų ir patiekite patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos