Publikavimo data: 2024-03-27
Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru
Kepta kiauliena su obuoliais ir imbieru - tai patiekalas, kurį paprasta paruošti ir kuris yra labai originalus. Imbieras naudojamas su mėsa ne tik tam, kad ji būtų aromatinga ir švelni, bet ir virškinimui gerinti.
Žingsnis 1
Imbierą ir aitriąją papriką supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite obuolius aiškiais gabalėliais.
Žingsnis 3
Obuolius, imbierą, česnaką ir aitriąją papriką sudėkite į trintuvo dubenį. Įpilkite sojų padažo ir alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 4
Susmulkinkite turinį iki vientisos masės, užpilkite marinatą ant mėsos, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių kambario temperatūroje.
Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus, sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinės ugnies 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Patiekalas paruoštas ir gali būti patiekiamas!
Kategorijos