Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru

Kepta kiauliena su obuoliais ir imbieru - tai patiekalas, kurį paprasta paruošti ir kuris yra labai originalus. Imbieras naudojamas su mėsa ne tik tam, kad ji būtų aromatinga ir švelni, bet ir virškinimui gerinti.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru Žingsnis 1
Imbierą ir aitriąją papriką supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.

Žingsnis 2

Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru Žingsnis 2
Supjaustykite obuolius aiškiais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru Žingsnis 3
Obuolius, imbierą, česnaką ir aitriąją papriką sudėkite į trintuvo dubenį. Įpilkite sojų padažo ir alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 4

Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru Žingsnis 4
Susmulkinkite turinį iki vientisos masės, užpilkite marinatą ant mėsos, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 5

Kepta kiauliena, marinuota su obuoliais ir imbieru Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus, sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinės ugnies 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Patiekalas paruoštas ir gali būti patiekiamas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos