Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže.

Kiaulienos kepsnys "Saldžiųjų aitriųjų paprikų" padaže patiks saldžių ir aštrių patiekalų mėgėjams! Sultinga kiauliena, kepta su salierais ir aštriomis raudonosiomis paprikomis pomidorų padaže. Tailandietiškas padažas bet kokį patiekalą paverčia ypatingu. Jis tinka beveik prie visų rūšių mėsos ir žuvies. Iš pradžių saldus, paskui apgauna skonio receptorius ir suteikia jiems aštrų poskonį. Kiauliena geriausiai dera su aitriosiomis paprikomis, o salierai pagardins patiekalą.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Grūdai, kuriuose yra glitimo, salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže. Žingsnis 1
Supjaustykite salierą griežinėliais ir pasūdykite raudonąsias aštriąsias paprikas.

Žingsnis 2

Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže. Žingsnis 2
Paimkite gilų indą, sudėkite į jį mėsą, pagal skonį įberkite prieskonių, druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže. Žingsnis 3
Į mėsą suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže. Žingsnis 4
Paimkite gilią keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir išdėliokite mėsą gabaliukais atskirai vieną nuo kito.

Žingsnis 5

Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže. Žingsnis 5
Sudėkite salierus ir aitriąsias paprikas ir kepkite mėsą 30-40 minučių, kol iškeps, retkarčiais apversdami.

Žingsnis 6

Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže. Žingsnis 6
Išvirtą mėsą sudėkite į gilų dubenį, supilkite saldųjį aitriųjų paprikų padažą ir išmaišykite. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos