Publikavimo data: 2024-03-27
Kepta kiauliena saldžiame aitriųjų paprikų padaže.
Kiaulienos kepsnys "Saldžiųjų aitriųjų paprikų" padaže patiks saldžių ir aštrių patiekalų mėgėjams! Sultinga kiauliena, kepta su salierais ir aštriomis raudonosiomis paprikomis pomidorų padaže. Tailandietiškas padažas bet kokį patiekalą paverčia ypatingu. Jis tinka beveik prie visų rūšių mėsos ir žuvies. Iš pradžių saldus, paskui apgauna skonio receptorius ir suteikia jiems aštrų poskonį. Kiauliena geriausiai dera su aitriosiomis paprikomis, o salierai pagardins patiekalą.
Žingsnis 1
Supjaustykite salierą griežinėliais ir pasūdykite raudonąsias aštriąsias paprikas.
Žingsnis 2
Paimkite gilų indą, sudėkite į jį mėsą, pagal skonį įberkite prieskonių, druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Į mėsą suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Paimkite gilią keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir išdėliokite mėsą gabaliukais atskirai vieną nuo kito.
Žingsnis 5
Sudėkite salierus ir aitriąsias paprikas ir kepkite mėsą 30-40 minučių, kol iškeps, retkarčiais apversdami.
Žingsnis 6
Išvirtą mėsą sudėkite į gilų dubenį, supilkite saldųjį aitriųjų paprikų padažą ir išmaišykite. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos