Publikavimo data: 2024-06-09
Kepta kiauliena sojų padaže
Kaip lengviausia paruošti kiaulieną? Žinoma, kepant keptuvėje! Šiam patiekalui paruošti nereikia daug laiko, o rezultatas jus nudžiugins sultingais aukso spalvos mėsos gabalėliais su apetitą žadinančiu sojų padažo ir prieskonių aromatu. Keptuvėje keptą kiaulieną sojų padaže ypač įvertins stipresnioji jūsų šeimos pusė.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais. Dubenyje sumaišykite kiaulieną, sojų padažą, pipirus, druską ir gerai išmaišykite. Palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir sudėkite marinuotos kiaulienos gabaliukus. Kepkite iš visų pusių ant didelės ugnies 5-7 minutes. Tada sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite po uždaru dangčiu, retkarčiais pamaišydami, dar 10 minučių. Prieš patiekdami papuoškite smulkintais žaliaisiais svogūnais ir krapais.
Kategorijos