Publikavimo data: 2025-08-16
Kepta kiauliena su avokadais
Švelni kiaulienos mėsa puikiai dera su egzotiškais avokadais. Šis orkaitėje keptas patiekalas yra nepaprastai skanus ir aromatingas. Dėl paskrudintos sūrio plutos jis įspūdingai atrodys ir ant šventinio stalo, ir per paprastus šeimos pietus. Mėsą galite marinuoti bet kokiu būdu ir su jums patinkančiais prieskoniais. Dažniausiai kiauliena marinuojama sojų padaže, tačiau jį galite pakeisti apelsinų ar citrinų sultimis, balzaminiu actu arba alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Sumaišykite sojų padažą su kiaulienos prieskoniais, supilkite šį mišinį į mėsą, gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kiaulieną ant vidutinės ugnies, kol iškeps, maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Iškepkite mėsą. Perkelkite kiaulieną į kepimo indą. Sumaišykite sūrį su avokadu ir majonezu, užtepkite ant mėsos. Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos