Kepta kiauliena su avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kepta kiauliena su avokadais

Švelni kiaulienos mėsa puikiai dera su egzotiškais avokadais. Šis orkaitėje keptas patiekalas yra nepaprastai skanus ir aromatingas. Dėl paskrudintos sūrio plutos jis įspūdingai atrodys ir ant šventinio stalo, ir per paprastus šeimos pietus. Mėsą galite marinuoti bet kokiu būdu ir su jums patinkančiais prieskoniais. Dažniausiai kiauliena marinuojama sojų padaže, tačiau jį galite pakeisti apelsinų ar citrinų sultimis, balzaminiu actu arba alyvuogių aliejumi.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kiauliena su avokadais Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Sumaišykite sojų padažą su kiaulienos prieskoniais, supilkite šį mišinį į mėsą, gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kiaulieną ant vidutinės ugnies, kol iškeps, maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Kepta kiauliena su avokadais Žingsnis 2
Iškepkite mėsą. Perkelkite kiaulieną į kepimo indą. Sumaišykite sūrį su avokadu ir majonezu, užtepkite ant mėsos. Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos