Publikavimo data: 2024-10-22
Kepta kiauliena su grybais ir bulvėmis
Sultingos kiaulienos kepsnys su grybais - puikus mėgstamo patiekalo variantas. Šiam patiekalui paruošti galite naudoti bet kokią kiaulienos nugarinę - mentę ar šlaunelę. Na, o pagrindinį vaidmenį patiekale atlieka švieži grybai: pridėkite jų į patiekalą, ir jis įgaus neįtikėtiną skonį. Kad kepsnys būtų kuo sotesnis ir sotesnis, į jį įdėkite daugiau daržovių. Į šį kepsnį rekomenduojama dėti bulvių ir šparaginių pupelių, toks produktų derinys suteikia neįtikėtiną skonį ir neįprastą patiekimą.
Žingsnis 1
Nuplautą ir nuvalytą kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Į multicookerį įpilkite alyvuogių aliejaus, įjunkite "Kepimo" režimą, sudėkite kiaulieną ir maišydami kepkite 7-10 minučių. Kiekvienas mėsos gabalėlis turi būti gerai ir tolygiai apkepęs iš visų pusių.
Žingsnis 2
Nuplautą svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnaką susmulkinkite. Sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką į apkeptą mėsą ir kepkite kartu, kol svogūnas taps skaidrus.
Žingsnis 3
Supjaustykite grybus vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite juos į multicooker. Kepkite grybus su mėsa 10 minučių.
Žingsnis 4
Tada į multicookerio dubenį supilkite pjaustytas bulves, įpilkite pomidorų sulčių ir troškinkite patiekalą, kol visiškai išvirs, įberkite druskos, pipirų, įpilkite stiklinę pasirinkto vyno, įpilkite dar šiek tiek mėsos sultinio arba vandens, kad patiekalas būtų apsemtas skysčio. Ir troškinkite patiekalą 40-50 minučių, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 5
Tuo pat metu, kai troškinate kepsnį su mėsa, paruoškite pupeles. Tai nėra privaloma, viskas priklauso nuo jūsų. Nuplautas šparagines pupeles suberkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 5 minutes. Išmeskite pupeles į sietelį ir leiskite nusausėti.
Žingsnis 6
Palikite kepsnį 10-12 minučių pastovėti multicooker keptuvėje, kad jis pasisotintų visais skoniais. Po to kepsnį patiekite su nedidele porcija šparaginių pupelių, pabarstykite paprikų mišiniu.
Kategorijos