Kepta kiauliena su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta kiauliena su grybais ir sūriu

Švelni mėsa, kepta su grybais, yra puikus garnyras prie makaronų, košės ar daržovių salotų pietums. Šiame recepte naudojama kiauliena. Kadangi tai gana riebi mėsa, patiekalas gaunasi labai sultingas ir minkštas. Sūris išsilydo orkaitėje ir suteikia patiekalui sūrio poskonį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kiauliena su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į gilų dubenį, suberkite prieskonius, majonezą, smulkintą svogūną, išmaišykite ir užpilkite pienu. Išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Kepta kiauliena su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu taip, kad iš abiejų pusių liktų pergamento gabalėlių. Pirmuoju sluoksniu sudėkite mėsą, ant viršaus - grybus, po to - mėsą ir grybus.

Žingsnis 3

Kepta kiauliena su grybais ir sūriu Žingsnis 3
Tada sudėkite pomidorus, užpilkite juos marinatu ir apibarstykite sūriu. Indą uždenkite pergamentu. Dėkite į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Vėliau pergamentą atidarykite ir palikite orkaitėje 7 minutėms. Patiekite patiekalą tokį, koks jis yra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos