Kepta kiauliena su majonezu ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepta kiauliena su majonezu ir garstyčiomis

Orkaitėje kepta kiauliena būna labai kvapni ir skani. Dėl folijos ji neišdžiūsta, išlieka minkšta ir sultinga. Marinatui naudojamos garstyčios ir česnakai suteikia ypatingą unikalų skonį. Ją galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą su mėgstamu garnyru. Atvėsusį jį galima naudoti salotoms, sumuštiniams ar tiesiog kaip užkandį.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta kiauliena su majonezu ir garstyčiomis Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite jį su majonezu ir garstyčiomis. Kruopščiai išmaišykite, mišinys turi būti vientisas.

Žingsnis 2

Kepta kiauliena su majonezu ir garstyčiomis Žingsnis 2
Gautu mišiniu kruopščiai aptepkite mėsą. Suvyniokite ją į foliją ir palikite marinuotis bent 2 valandas.

Žingsnis 3

Kepta kiauliena su majonezu ir garstyčiomis Žingsnis 3
Kiaulieną kepkite apie valandą 200 °C temperatūroje. Naudokite konvekcijos režimą, kad mėsa iš visų pusių iškeptų tolygiai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos