Kepta kiauliena su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kepta kiauliena su sojų padažu

Kiauliena yra labai naudinga, nes organizmas ją lengvai virškina, joje yra daug B grupės vitaminų, gausu cinko, magnio, ji stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą, padeda visapusiškai formuotis kaulams, žindančioms motinoms - gaminti motinos pieną, o saikingai vartojama kiauliena yra puikus antidepresantas. Kepta kiauliena su sojų padažu - sotus, maistingas ir skanus, nuostabaus mėsos skonio patiekalas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.6/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kiauliena su sojų padažu Žingsnis 1
Nuplautą kiaulienos nugarinę nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Tada supjaustykite mėsą vidutinio dydžio porcijomis ir sudėkite jas į paruoštą keptuvę.

Žingsnis 2

Kepta kiauliena su sojų padažu Žingsnis 2
Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite kiaulienos gabalėlius, įpilkite sojų padažo ir gerai išmaišykite. Uždenkite puodą dangčiu ir kambario temperatūroje marinuokite mėsą 50-60 minučių (retkarčiais pamaišykite).

Žingsnis 3

Kepta kiauliena su sojų padažu Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite marinuotos kiaulienos gabaliukus ir kepkite 30-40 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami, uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos