Kepta kiaulienos išpjova su česnakiniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta kiaulienos išpjova su česnakiniu padažu

Receptą pateikė mano draugas gurmanas, kuris išmano apie mėsą ir tinkamą jos ruošimą, todėl mėsa gaunasi labai minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kiaulienos išpjova su česnakiniu padažu Žingsnis 1
Kiaulieną aptepkite virtuviniu plaktuvu, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kepta kiaulienos išpjova su česnakiniu padažu Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Sumaišykite česnaką, majonezą, mėsos prieskonius ir papriką, vandenį ir alyvuogių aliejų iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kepta kiaulienos išpjova su česnakiniu padažu Žingsnis 3
Užpilkite šį mišinį ant mėsos ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 4

Kepta kiaulienos išpjova su česnakiniu padažu Žingsnis 4
Kepkite kotletus įkaitintoje keptuvėje po 9 minutes iš kiekvienos pusės, priklausomai nuo kotleto dydžio. Neperkepkite mėsos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos