Kepta kiaulienos karbonada medaus ir garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta kiaulienos karbonada medaus ir garstyčių padaže

Jei nusprendėte maitintis teisingai ir tik natūraliais produktais, puikus gardžiausios dešros pakaitalas bus nuostabus keptos kiaulienos karbonado medaus ir garstyčių padaže receptas. Kiaulienos sprandinės karbonadas, išmirkytas kvapniame, saldžiame meduje, malonaus, aštraus skonio garstyčiose ir juoduosiuose pipiruose, kepamas orkaitėje ir patiekiamas šaltas, kaip nuostabus užkandis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.09/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kiaulienos karbonada medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 1
Kad marinatas geriau įsigertų į mėsą, aštriu peiliu padarykite nedidelius ir negilius pjūvius. Dabar pagal skonį pasūdykite, papipirinkite, aptepkite medumi, garstyčiomis ir rankomis gerai įtrinkite prieskonius bei medų į mėsą. Kambario temperatūroje palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Kepta kiaulienos karbonada medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 2
Tada mėsą sandariai suvyniokite į dvigubą folijos sluoksnį. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros. Į paruoštą kepimo indą sudėkite kiaulienos šonkauliukus. Dėkite į orkaitę ir kepkite vieną valandą. Iškepusį patiekalą visiškai atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos