Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta kiaulienos karbonada medaus ir garstyčių padaže
Jei nusprendėte maitintis teisingai ir tik natūraliais produktais, puikus gardžiausios dešros pakaitalas bus nuostabus keptos kiaulienos karbonado medaus ir garstyčių padaže receptas. Kiaulienos sprandinės karbonadas, išmirkytas kvapniame, saldžiame meduje, malonaus, aštraus skonio garstyčiose ir juoduosiuose pipiruose, kepamas orkaitėje ir patiekiamas šaltas, kaip nuostabus užkandis.
Žingsnis 1
Kad marinatas geriau įsigertų į mėsą, aštriu peiliu padarykite nedidelius ir negilius pjūvius. Dabar pagal skonį pasūdykite, papipirinkite, aptepkite medumi, garstyčiomis ir rankomis gerai įtrinkite prieskonius bei medų į mėsą. Kambario temperatūroje palikite marinuotis 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Tada mėsą sandariai suvyniokite į dvigubą folijos sluoksnį. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros. Į paruoštą kepimo indą sudėkite kiaulienos šonkauliukus. Dėkite į orkaitę ir kepkite vieną valandą. Iškepusį patiekalą visiškai atvėsinkite.
Kategorijos