Kepta kiaulienos nugarinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta kiaulienos nugarinė

Švelni ir minkščiausia kiaulienos dalis su morkomis ir svogūnais.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kiaulienos nugarinė Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir daržoves, jas nuplaukite ir nuvalykite.

Žingsnis 2

Kepta kiaulienos nugarinė Žingsnis 2
Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, tada sudėkite griežinėliais supjaustytą nugarinę ir viską kepkite ant didelės ugnies, kad susidarytų auksinė plutelė.

Žingsnis 3

Kepta kiaulienos nugarinė Žingsnis 3
Tada sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas ir svogūnus ir porą minučių pakepinkite ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį ir nuolat maišydami kepkite be dangčio apie 20 minučių.

Žingsnis 4

Kepta kiaulienos nugarinė Žingsnis 4
Mėsą užpilkite vandeniu ir palikite troškintis apie 40 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos