Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta kiaulienos nugarinė su svogūnais
Mėsą virti paprasta! Svarbiausia jos neperdžiovinti ir nedėti per daug druskos. Kepta kiaulienos nugarinė su svogūnais yra grynai vyriškas patiekalas. Paruoškite mėsą pagal šį receptą ir įtikti savo gynėjui.
Žingsnis 1
Didelius nugarinės gabalus dėkite į įkaitintą storadugnę keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Svarbu, kad jie nesiliestų vienas su kitu.
Žingsnis 2
Įdėkite lauro lapą ir kepkite mėsą, kol ji taps auksinė. Sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Dabar sudėkite svogūnus, juoduosius pipirus ir šiek tiek malto imbiero. Svogūnai taip pat turėtų gerai apkepti. Užteks 3-4 minučių. Pačioje pabaigoje mėsą pasūdykite, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos