Publikavimo data: 2025-08-20
Kepta malta mėsa su grybais
Kai neturiu idėjos, ką gaminti vakarienei, mane gelbsti kepta mėsa. Yra daugybė jos paruošimo variantų. Tačiau man labiausiai patinka šis. Jis greitas, paprastas ir skanus.
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite. Nusausinkite sausu rankšluosčiu arba šluoste.
Žingsnis 2
Atskirkite filė nuo kaulų. Išimkite kaulus ir odą. Jų mums nebereikės. Mėsą supjaustykite kubeliais. Sumaišykite ją su prieskoniais, garstyčiomis. Palikite marinuotis.
Žingsnis 3
Kol mėsa marinuojasi, supjaustykite grybus griežinėliais, svogūnus - žiedais ir pakepinkite.
Žingsnis 4
Sudėkite mėsą ant kepimo skardos.
Žingsnis 5
Ant mėsos sudėkite grybus, pomidorus ir grietinę. Dėkite į įkaitintą orkaitę 20 minučių. Po 20 minučių apibarstykite sūriu ir palaikykite dar 7-10 minučių.
Kategorijos