Kepta malta mėsa su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta malta mėsa su grybais

Kai neturiu idėjos, ką gaminti vakarienei, mane gelbsti kepta mėsa. Yra daugybė jos paruošimo variantų. Tačiau man labiausiai patinka šis. Jis greitas, paprastas ir skanus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepta malta mėsa su grybais Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite. Nusausinkite sausu rankšluosčiu arba šluoste.

Žingsnis 2

Kepta malta mėsa su grybais Žingsnis 2
Atskirkite filė nuo kaulų. Išimkite kaulus ir odą. Jų mums nebereikės. Mėsą supjaustykite kubeliais. Sumaišykite ją su prieskoniais, garstyčiomis. Palikite marinuotis.

Žingsnis 3

Kepta malta mėsa su grybais Žingsnis 3
Kol mėsa marinuojasi, supjaustykite grybus griežinėliais, svogūnus - žiedais ir pakepinkite.

Žingsnis 4

Kepta malta mėsa su grybais Žingsnis 4
Sudėkite mėsą ant kepimo skardos.

Žingsnis 5

Kepta malta mėsa su grybais Žingsnis 5
Ant mėsos sudėkite grybus, pomidorus ir grietinę. Dėkite į įkaitintą orkaitę 20 minučių. Po 20 minučių apibarstykite sūriu ir palaikykite dar 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos