Kepta mėsa po paltu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta mėsa po paltu

Šį receptą pamačiau internete. Mano nuostabai jis pavyko iš pirmo karto ir man labai patiko. Jis greitai ir lengvai paruošiamas. Mėsa gaunasi minkšta ir sultinga. Bulvės sugeria sultis ir skonį. Geras receptas.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Ištepkite formą saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 2

Bulves supjaustykite griežinėliais. Į formą sudėkite bulvių sluoksnį. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Ant bulvių paskleiskite sluoksnį maltos mėsos. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.

Žingsnis 4

Toliau - sluoksnis smulkiai supjaustytų svogūnų.

Žingsnis 5

Dar vienas bulvių sluoksnis.

Žingsnis 6

Kepta mėsa po paltu Žingsnis 6
Užpilkite kiaušinių ir grietinės mišiniu, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Kepta mėsa po paltu Žingsnis 7
40 minučių pašaukite į 180˚C temperatūros orkaitę.

Žingsnis 8

Kepta mėsa po paltu Žingsnis 8
Galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 15 min., kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos