Kepta mėsa po paltu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta mėsa po paltu

Šį receptą pamačiau internete. Mano nuostabai jis pavyko iš pirmo karto ir man labai patiko. Jis greitai ir lengvai paruošiamas. Mėsa gaunasi minkšta ir sultinga. Bulvės sugeria sultis ir skonį. Geras receptas.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ištepkite formą saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 2

Bulves supjaustykite griežinėliais. Į formą sudėkite bulvių sluoksnį. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Ant bulvių paskleiskite sluoksnį maltos mėsos. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.

Žingsnis 4

Toliau - sluoksnis smulkiai supjaustytų svogūnų.

Žingsnis 5

Dar vienas bulvių sluoksnis.

Žingsnis 6

Kepta mėsa po paltu Žingsnis 6
Užpilkite kiaušinių ir grietinės mišiniu, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Kepta mėsa po paltu Žingsnis 7
40 minučių pašaukite į 180˚C temperatūros orkaitę.

Žingsnis 8

Kepta mėsa po paltu Žingsnis 8
Galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 15 min., kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos