Publikavimo data: 2024-09-17
Kepta mėsa po paltu
Šį receptą pamačiau internete. Mano nuostabai jis pavyko iš pirmo karto ir man labai patiko. Jis greitai ir lengvai paruošiamas. Mėsa gaunasi minkšta ir sultinga. Bulvės sugeria sultis ir skonį. Geras receptas.
Žingsnis 1
Ištepkite formą saulėgrąžų aliejumi.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite griežinėliais. Į formą sudėkite bulvių sluoksnį. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Ant bulvių paskleiskite sluoksnį maltos mėsos. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.
Žingsnis 4
Toliau - sluoksnis smulkiai supjaustytų svogūnų.
Žingsnis 5
Dar vienas bulvių sluoksnis.
Žingsnis 6
Užpilkite kiaušinių ir grietinės mišiniu, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
40 minučių pašaukite į 180˚C temperatūros orkaitę.
Žingsnis 8
Galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 15 min., kol apskrus.
Kategorijos