Kepta mėsa prieskoniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta mėsa prieskoniuose

Mėgstu greitus ir paprastus receptus, todėl viską, ką gaminu, sudaro minimalus ingredientų skaičius ir reikalauja mažiausiai veiksmų. Kepta mėsa gaunasi minkšta ir sultinga, tokį patiekalą galima paruošti ir šventiniam stalui, ir romantiškai vakarienei.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kepta mėsa prieskoniuose Žingsnis 1
Nuimkite mėsą, nulupkite česnaką, susmulkinkite aštriąją papriką ir svogūną. Galite naudoti bet kokį svogūną, mano atveju - porus, bet tinka ir svogūnai. Česnaką lengvai sutrinkite plokščiąja peilio puse. Padarykite druskos ir prieskonių mišinį.

Žingsnis 2

Kepta mėsa prieskoniuose Žingsnis 2
Kelias minutes ant silpnos ugnies augaliniame aliejuje pakepinkite česnaką, svogūną ir papriką.

Žingsnis 3

Kepta mėsa prieskoniuose Žingsnis 3
Išimkite daržoves iš keptuvės ir apkepkite mėsos gabalėlį aliejuje iš visų pusių, kol apskrus.

Žingsnis 4

Kepta mėsa prieskoniuose Žingsnis 4
Kepimo indą išklokite folija ir ant jos sudėkite keptą mėsą. Apvoliokite ją iš visų pusių prieskoniais ir druska. Taip pat galite padaryti "pagalvėlę" iš kepintų svogūnų, aš to nedariau. Tvirtai suvyniokite į foliją.

Žingsnis 5

Kepta mėsa prieskoniuose Žingsnis 5
Šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 50-60 minučių.

Žingsnis 6

Kepta mėsa prieskoniuose Žingsnis 6
Kepant keptuvėje išgaunama auksinė plutelė, todėl mėsa išlieka sultinga ir būna labai minkšta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos