Kepta mėsa su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kepta mėsa su grybais

Skanus mėsos kepsnys puikiai tinka kaip antrasis patiekalas. Iš pradžių į receptą nereikia įpilti vandens, o galutinio patiekalo sultingumas priklausys nuo naudojamų grybų kiekio. Šviežius grybus galima pakeisti konservuotais. Gamindami nepamirškite, kad lydytas sūris paprastai yra sūroko skonio, todėl patiekalą reikėtų sūdyti atsargiai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta mėsa su grybais Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Mėsą sudėkite į keptuvę ant silpnos ugnies. Mėsą periodiškai apverskite, kad ji nesudegtų.

Žingsnis 2

Kepta mėsa su grybais Žingsnis 2
Atskirame inde išvirkite grybus. Grybus virkite 10 minučių nuo virimo pradžios. Kai grybai bus paruošti, nusausinkite juos ir leiskite šiek tiek atvėsti. Atvėsusius grybus supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir supilkite į kepimo mėsą. Įpilkite gausų šaukštą pomidorų pastos, įberkite druskos ir pipirų pagal pageidavimą.

Žingsnis 3

Kepta mėsa su grybais Žingsnis 3
Į kepamą maistą sudėkite lydytą sūrį. Gerai išmaišykite, kad sūris išsilydytų. Grybai ir mėsa turi būti troškinami vientisos konsistencijos padaže.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos