Publikavimo data: 2024-06-09
Kepta mėsa su grybais
Skanus mėsos kepsnys puikiai tinka kaip antrasis patiekalas. Iš pradžių į receptą nereikia įpilti vandens, o galutinio patiekalo sultingumas priklausys nuo naudojamų grybų kiekio. Šviežius grybus galima pakeisti konservuotais. Gamindami nepamirškite, kad lydytas sūris paprastai yra sūroko skonio, todėl patiekalą reikėtų sūdyti atsargiai.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Mėsą sudėkite į keptuvę ant silpnos ugnies. Mėsą periodiškai apverskite, kad ji nesudegtų.
Žingsnis 2
Atskirame inde išvirkite grybus. Grybus virkite 10 minučių nuo virimo pradžios. Kai grybai bus paruošti, nusausinkite juos ir leiskite šiek tiek atvėsti. Atvėsusius grybus supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir supilkite į kepimo mėsą. Įpilkite gausų šaukštą pomidorų pastos, įberkite druskos ir pipirų pagal pageidavimą.
Žingsnis 3
Į kepamą maistą sudėkite lydytą sūrį. Gerai išmaišykite, kad sūris išsilydytų. Grybai ir mėsa turi būti troškinami vientisos konsistencijos padaže.
Kategorijos