Publikavimo data: 2024-06-08
Kepta mėsa su marinuotų agurkų lazdelėmis
Skanaus mėsos patiekalo receptą gausite, jei mėgstate marinuotus agurkus. Patiekalą paruošti gana paprasta. Tai puikus receptas norint paįvairinti valgiaraštį ir iš paprastų ingredientų pasigaminti ką nors neįprasto.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, paskirstykite jį po paviršių. Sudėkite mėsos gabalėlius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, užpilkite sojų padažo. Kepkite mėsą uždengę uždengtu dangčiu apie pusvalandį.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus šiaudeliais.
Žingsnis 4
Į paruoštą mėsą sudėkite agurkų šiaudelius ir dar porą minučių kepkite neuždengę dangčiu. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos