Kepta mėsa su marinuotų agurkų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepta mėsa su marinuotų agurkų lazdelėmis

Skanaus mėsos patiekalo receptą gausite, jei mėgstate marinuotus agurkus. Patiekalą paruošti gana paprasta. Tai puikus receptas norint paįvairinti valgiaraštį ir iš paprastų ingredientų pasigaminti ką nors neįprasto.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta mėsa su marinuotų agurkų lazdelėmis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kepta mėsa su marinuotų agurkų lazdelėmis Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, paskirstykite jį po paviršių. Sudėkite mėsos gabalėlius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, užpilkite sojų padažo. Kepkite mėsą uždengę uždengtu dangčiu apie pusvalandį.

Žingsnis 3

Kepta mėsa su marinuotų agurkų lazdelėmis Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus šiaudeliais.

Žingsnis 4

Kepta mėsa su marinuotų agurkų lazdelėmis Žingsnis 4
Į paruoštą mėsą sudėkite agurkų šiaudelius ir dar porą minučių kepkite neuždengę dangčiu. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos