Kepta ožkiena namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta ožkiena namuose

Ožkiena yra delikatesas ir retai ruošiama namuose, nors kai kuriose šalyse ji laikoma tradiciniu nacionaliniu patiekalu. Ožkos mėsa yra minkšta ir sultinga, ji ruošiama kaip įprasta kiauliena ar veršiena.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepta ožkiena namuose Žingsnis 1
Supjaustykite ožkieną mažais kubeliais, įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir uždengę dangčiu kepkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Nusunkite iš mėsos pradėjusį garuoti vandenį.

Žingsnis 2

Kepta ožkiena namuose Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną žiedais ir pridėkite prie mėsos. Taip pat suberkite papriką, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite. Palikite mėsą troškintis po dangčiu dar apie 10 minučių.

Žingsnis 3

Kepta ožkiena namuose Žingsnis 3
Pomidorus, saldžiąją papriką supjaustykite stambiais griežinėliais, suberkite į mėsą ir sumaišykite. Salotas supjaustykite stambiai, suberkite į mėsą, įpilkite pomidorų pastos, išmaišykite ir troškinkite, kol mėsa išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, namų receptai, be įprastų alergenų, ožkiena, jūsų receptai, patiekalai lėtoje viryklėje, česnakų sezonas, vakarienė, pietūs, paprastai, įspūdingas receptas, troškiniai, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos