Publikavimo data: 2025-08-17
Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena
Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena savo skoniu primena ėrienos mėsą, tačiau yra švelnesnė ir ne tokia riebi. Vyno actas suminkština mėsą ir padeda jai greičiau išvirti, o šviežios kalendros ir džiovinti prieskoniai suteikia patiekalui pikantišką skonį. Šį patiekalą galima patiekti tiesiog su daržovių salotomis arba su bet kokiu jums patinkančiu garnyru.
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą sudėkite į puodą, užpilkite 1 puodeliu vandens ir uždengę dangčiu troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Tada sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, išmaišykite ir kepkite kartu su mėsa, kol taps skaidrus, apie 10 minučių. Tada įberkite druskos, pipirų ir vyno acto. Išmaišykite ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir kartu su smulkintais graikiniais riešutais, česnakais ir prieskoniais supilkite į puodą su mėsa. Virkite dar 8-10 minučių.
Kategorijos