Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena

Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena savo skoniu primena ėrienos mėsą, tačiau yra švelnesnė ir ne tokia riebi. Vyno actas suminkština mėsą ir padeda jai greičiau išvirti, o šviežios kalendros ir džiovinti prieskoniai suteikia patiekalui pikantišką skonį. Šį patiekalą galima patiekti tiesiog su daržovių salotomis arba su bet kokiu jums patinkančiu garnyru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena Žingsnis 1
Paruoštą mėsą sudėkite į puodą, užpilkite 1 puodeliu vandens ir uždengę dangčiu troškinkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena Žingsnis 2
Tada sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, išmaišykite ir kepkite kartu su mėsa, kol taps skaidrus, apie 10 minučių. Tada įberkite druskos, pipirų ir vyno acto. Išmaišykite ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 3

Su graikiniais riešutais troškinta ožkiena Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir kartu su smulkintais graikiniais riešutais, česnakais ir prieskoniais supilkite į puodą su mėsa. Virkite dar 8-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, namų receptai, be įprastų alergenų, ožkiena, jūsų receptai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, vakarienė, pietūs, aštriai, paprastai, kepti patiekalai, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos