Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta ožkos koja rankovėje
Kepta ožkos koja yra dietinė ir skani mėsa. Ji būna saldi, o dėl padažo - aromatinga. Šis patiekalas puikiai tinka kaip garnyras prie vakarienės, taip pat šventiniam stalui. Savo skoniu jis suteikia gerą apetitą ir jį įvertins net tikri gurmanai.
Žingsnis 1
Nuplaukite, nusausinkite, pagal skonį pasūdykite, pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite medumi bei citrinos sultimis. Morkas ir svogūnus stambiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Sudėkite į kepimo maišelį, surištą šonuose ir perpjautą viršuje. Įdarykite supjaustytomis morkomis ir svogūnais. Įdėkite lauro lapą, rozmariną ir muskatą.
Žingsnis 3
Dėkite į orkaitę dviem valandoms: pirmąją valandą 180 °C, antrąją - 170 °C temperatūroje.
Kategorijos