Kepta ožkos koja rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepta ožkos koja rankovėje

Kepta ožkos koja yra dietinė ir skani mėsa. Ji būna saldi, o dėl padažo - aromatinga. Šis patiekalas puikiai tinka kaip garnyras prie vakarienės, taip pat šventiniam stalui. Savo skoniu jis suteikia gerą apetitą ir jį įvertins net tikri gurmanai.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kepta ožkos koja rankovėje Žingsnis 1
Nuplaukite, nusausinkite, pagal skonį pasūdykite, pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite medumi bei citrinos sultimis. Morkas ir svogūnus stambiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Kepta ožkos koja rankovėje Žingsnis 2
Sudėkite į kepimo maišelį, surištą šonuose ir perpjautą viršuje. Įdarykite supjaustytomis morkomis ir svogūnais. Įdėkite lauro lapą, rozmariną ir muskatą.

Žingsnis 3

Kepta ožkos koja rankovėje Žingsnis 3
Dėkite į orkaitę dviem valandoms: pirmąją valandą 180 °C, antrąją - 170 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos