Kepta rūkyta kiaulienos nugarinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Kepta rūkyta kiaulienos nugarinė

Kiaulienos nugarinę galima kepti ne tik žalią, bet ir rūkytą. Virtas rūkytas gaminys, kurio galima lengvai nusipirkti prekybos centruose, iškepa greičiau, todėl šeimininkė sutaupo daug laiko. Ypač skanus ir kvapnus kastinys gaunasi su bulvėmis medaus ir garstyčių padaže. Patiekalą galima patiekti su mėgstamu padažu, garstyčiomis ar marinuotais agurkais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta rūkyta kiaulienos nugarinė Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite medų su majonezu, saldžiosiomis garstyčiomis, čiobreliais, paprikomis, maltais juodaisiais pipirais ir trupučiu druskos. Stipriai išmaišykite. Padažu aptepkite nugarinę.

Žingsnis 2

Kepta rūkyta kiaulienos nugarinė Žingsnis 2
Iškepkite kastinį. Ant aliejumi pateptos kepimo skardos išdėliokite bulvių griežinėlius, o ant viršaus - kastinį. Šaukštu užpilkite likusį padažą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos