Publikavimo data: 2024-10-22
Kepta rūkyta kiaulienos nugarinė
Kiaulienos nugarinę galima kepti ne tik žalią, bet ir rūkytą. Virtas rūkytas gaminys, kurio galima lengvai nusipirkti prekybos centruose, iškepa greičiau, todėl šeimininkė sutaupo daug laiko. Ypač skanus ir kvapnus kastinys gaunasi su bulvėmis medaus ir garstyčių padaže. Patiekalą galima patiekti su mėgstamu padažu, garstyčiomis ar marinuotais agurkais.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite medų su majonezu, saldžiosiomis garstyčiomis, čiobreliais, paprikomis, maltais juodaisiais pipirais ir trupučiu druskos. Stipriai išmaišykite. Padažu aptepkite nugarinę.
Žingsnis 2
Iškepkite kastinį. Ant aliejumi pateptos kepimo skardos išdėliokite bulvių griežinėlius, o ant viršaus - kastinį. Šaukštu užpilkite likusį padažą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
Kategorijos