Kepta soba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta soba

Keptuvėje kepta soba yra labai paprastas, bet skanus patiekalas. Soba - tai makaronai, virti iš grikių miltų. Tai vienas pagrindinių japonų virtuvės produktų. Namų virtuvėje nesunku paruošti tokį patiekalą, jis tikrai bus skanus ir paruoštas su saiku! Pagal savo skonį į soba galite dėti mėsos arba žuvies. Soba puikiai derės su ant grotelių keptomis daržovėmis ir puikiai tiks tiems, kurie rūpinasi kalorijų kiekiu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
396 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
63 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kepta soba Žingsnis 1
Iš anksto išvirkite soba pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Kepkite soba įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 2

Kepta soba Žingsnis 2
Keptuvėje kepta soba paruošta! Patiekite karštą, pagal skonį papuoštą vyšniniais pomidoriukais. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Makaronai, Azijos makaronai, šuo, sojų padažo patiekalai, vaizdo įrašo receptas, receptų knyga, makaronai su sūriu, krevečių makaronai, grietinėlės pasta, kreminiai makaronai, kalmarų makaronai, kreminio sūrio makaronai

Kategorijos