Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta soba su kimči padažu
Soba - tai garsūs japoniški grikių makaronai. Vienas iš pagrindinių jų privalumų yra tas, kad jose nėra glitimo. Soba taip pat turi visas 8 nepakeičiamąsias aminorūgštis. Apskritai, tai neįtikėtinai sveikas produktas. O patiekalai iš jo - gardūs kaip pirštas! Su ja ypač tinka visų rūšių virtiniai. Siūlome jums paprastų keptų grikių makaronų su vištiena, paprikomis kimči padaže receptą. Makaronai gaunasi aštrūs ir labai skanūs. Patiekalui paruošti prireiks vos 20 minučių.
Žingsnis 1
Pradėkite marinuoti filė. Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Imbiero šaknį supjaustykite plonais griežinėliais. Vištieną ir imbierą sudėkite į nedidelį gilų dubenį. Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus sojų padažo ir 1 valgomąjį šaukštą kimči. Išmaišykite ir palikite mirkti 10 minučių.
Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite likusius ingredientus. Paprikas supjaustykite griežinėliais. Šobą 3-5 minutes virkite pasūdytame verdančiame vandenyje arba pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Svarbiausia: nepervirkite makaronų, jie turi būti kieti! Išmeskite soba į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite alyvuogių aliejų. Į marinatą sudėkite vištieną ir paprikas. Viską kepkite ant didelės ugnies 5 minutes. Vištiena turi būti sultinga ir ruda, o paprikos - šiek tiek traškios.
Žingsnis 4
Sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo. Į keptuvę sudėkite išvirtą soba, likusį sojų padažą ir kimči. Viską išmaišykite ir kaitinkite 1-2 minutes. Nuimkite makaronus nuo ugnies.
Žingsnis 5
Išdėliokite soba į lėkštes. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos