Kepta šoninė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta šoninė

Kepta boujenina yra patiekalas, kurį nesunku paruošti orkaitėje. Tokius griežinėlius galima naudoti ant sumuštinių ir kaip užkandį. Supjaustytą griežinėliais labai patogu laikyti ir valgyti šį skanų ir sultingą patiekalą.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kepta šoninė Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite žiedais, įberkite šaukštą cukraus ir užpilkite šiltu vandeniu. Palikite 20 minučių.

Žingsnis 2

Kepta šoninė Žingsnis 2
Kiaulienos gabalą nuplaukite po vandeniu, tada nusausinkite audiniu. Kiaulieną užpilkite alyvuogių aliejumi ir įtrinkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Kepta šoninė Žingsnis 3
Apibarstykite mėsą prieskoniais, mano naudojamais - druska, maltais juodaisiais pipirais ir apyniais. Prieskoniais gerai įtrinkite mėsą iš abiejų pusių.

Žingsnis 4

Kepta šoninė Žingsnis 4
Ant folijos sudėkite svogūnus, tada mėsą su prieskoniais ir vėl svogūnus. Visiškai suvyniokite į foliją iš visų pusių ir kepkite vieną valandą vienam kilogramui mėsos svorio. Paskutines 20 minučių kepkite foliją nuvynioję.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos