Kepta sultinga antis folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kepta sultinga antis folijoje

Kepta antis folijoje yra tikrai labai švelnus ir sultingas patiekalas. Dėl apelsinų marinato mėsa tampa minkšta ir aromatinga. Kadangi antis iškepta visa, ją galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą per bet kokias šventes. Antį galima patiekti su šviežių daržovių salotomis arba keptomis bulvėmis.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta sultinga antis folijoje Žingsnis 1
Pusę apelsino užtepkite ant anties, o likusį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į anties vidų. Tada antį iš vidaus ir iš išorės įtrinkite majonezu ir paruoštais prieskoniais.

Žingsnis 2

Kepta sultinga antis folijoje Žingsnis 2
Prieš pašaunant į orkaitę antį apšlakstykite sojų padažu ir padėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 2 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos