Kepta veršiena su prancūziškomis garstyčiomis ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Kepta veršiena su prancūziškomis garstyčiomis ir česnakais

Veršiena yra labai vertinga labai jauno, iki šešių mėnesių amžiaus veršelio mėsa. Jos riebalų kiekis yra minimalus, o mikroelementų sudėtis labai turtinga. Joje yra labai daug geležies, kuri yra puiki anemijos prevencija. Taip pat B grupės vitaminų, fosforo ir kalio. Šis produktas rekomenduojamas kūdikių mitybai, taip pat suaugusiųjų gydomajai dietinei mitybai.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta veršiena su prancūziškomis garstyčiomis ir česnakais Žingsnis 1
Paruoškite marinatą iš pipirų, žolelių, padažo ir adžikos mišinio, sumaišykite ingredientus ir gerai išmaišykite. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Kepta veršiena su prancūziškomis garstyčiomis ir česnakais Žingsnis 2
Mėsoje padarykite gilius įpjovimus ir pradurkite juos česnaku. Apšlakstykite visas puses padažu, pabarstykite druska ir suvyniokite į foliją. Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 180 °C temperatūroje apie dvi valandas, kol mėsa suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos