Publikavimo data: 2024-10-13
Kepta veršiena su prancūziškomis garstyčiomis ir česnakais
Veršiena yra labai vertinga labai jauno, iki šešių mėnesių amžiaus veršelio mėsa. Jos riebalų kiekis yra minimalus, o mikroelementų sudėtis labai turtinga. Joje yra labai daug geležies, kuri yra puiki anemijos prevencija. Taip pat B grupės vitaminų, fosforo ir kalio. Šis produktas rekomenduojamas kūdikių mitybai, taip pat suaugusiųjų gydomajai dietinei mitybai.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą iš pipirų, žolelių, padažo ir adžikos mišinio, sumaišykite ingredientus ir gerai išmaišykite. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Mėsoje padarykite gilius įpjovimus ir pradurkite juos česnaku. Apšlakstykite visas puses padažu, pabarstykite druska ir suvyniokite į foliją. Sudėkite gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 180 °C temperatūroje apie dvi valandas, kol mėsa suminkštės.
Kategorijos