Kepta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta vištiena

Tai mūsų šeimos vaikystės patiekalas. Kiekvienų švenčių proga ant stalo būdavo tokia vištiena.
Gaminimo laikas
107 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepta vištiena Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną pusę įtrinkite druska, pipirais ir prieskoniais.

Žingsnis 2

Kepta vištiena Žingsnis 2
Sumaišykite susmulkintą česnaką ir majonezą ir rankomis apvoliokite visą skerdeną iš visų pusių. Į vidų sudėkite dideliais gabalais supjaustytas morkas. Palikite 12 valandų.

Žingsnis 3

Kepta vištiena Žingsnis 3
Pašaukite vištieną į orkaitę 1 valandai ir 40 minučių. Iš pradžių kaitrą padidinkite iki didžiausios, o kai apskrus plutelė, sumažinkite iki mažesnės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos