Publikavimo data: 2025-08-18
Kepta vištiena aromatinėse žolelėse
Mėgstate skaniai ir sočiai pavalgyti, bet neturite laiko valandų valandas stovėti prie viryklės? Tuomet tikrai įvertinsite mano receptą! Jis labai paprastas ir skanus.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir apšlakstykite jas trupučiu alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 2
Vištieną pamerkite į aromatines žoleles. Naudojau džiovintus bazilikus, mėtas, apelsino žievelę, citrinos žievelę, rozmariną ir česnaką. Tada vištieną aptepkite terijakio padažu ir sojų padažu bei apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 3
Vištieną įdėkite į kepimo maišelį, o bulves į skerdeną sudėkite sveikas, nepjaustydami vištienos. Maišą sandariai uždarykite ir siųskite į orkaitę kepti maždaug valandą 180 laipsnių temperatūroje žemesniame lygyje.
Žingsnis 4
Patikrinkite, ar vištiena ir bulvės paruoštos, pradurdami aštriu peiliu. Maždaug per valandą vištiena bus visiškai iškepusi.
Kategorijos