Kepta vištiena rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepta vištiena rankovėje

Kepta vištiena rankovėje - paprastas ir skanus patiekalas. Kepta vištiena turi daugybę gaminimo variantų. Šis būdas leidžia iš nedidelio kiekio ingredientų paruošti labai sultingą ir aromatingą vištieną.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta vištiena rankovėje Žingsnis 1
Perpjaukite vištieną per krūtinę. Išvyniokite vištieną. Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką. Įtrinkite vištieną česnakais ir prieskoniais. Pagal skonį pagardinkite druska. Įdėkite vištieną į kepimo rankovę. Palikite vištieną 2 val. Siųskite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 1 valandai. Po 50 minučių atidarykite rankovę, kad susiformuotų plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos