Kepta vištiena su garnyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta vištiena su garnyru

Greitas sultingos ir aromatingos vištienos receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepta vištiena su garnyru Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite vandenyje, kol vanduo taps skaidrus. Virkite garnyrą 20 minučių. Vienam puodeliui ryžių du puodeliai vandens, druskos pagal skonį. Kol garnyras verda, nuplaukite vištieną ir supjaustykite ją gabalėliais.

Žingsnis 2

Kepta vištiena su garnyru Žingsnis 2
Vištienoje padarykite įpjovimus, pasūdykite ir gausiai pagardinkite mėsos prieskoniais.

Žingsnis 3

Kepta vištiena su garnyru Žingsnis 3
Kepkite po uždengtu dangčiu po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Kepta vištiena su garnyru Žingsnis 4
Mūsų patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos