Publikavimo data: 2024-04-14
Kepta vištiena su sūriu
Keptuvėje kepta krūtinėlė su sūriu bus paruošta vos per 15 minučių. Receptas nereikalauja naudoti kiaušinių ir miltų faršo. Dėl to kepta vištiena tampa lengva, su plona, aromatinga plutele. Viskas, ko jums reikia, yra vištienos filė, džiūvėsėlių, prieskonių ir parmezano sūrio. Vištieną geriau vartoti atvėsintą. Jei perkate paukštieną ant pakuotės, atkreipkite dėmesį į pakuotės sandarumą, ji turi būti nepažeista. Parmezaną galima imti gabalėliais arba drožlėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Vidutiniame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį, česnaką, raudonėlį, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Vištieną apskrudinkite. Pamirkykite vištienos krūtinėlę vandenyje ir pamerkite į paruoštus džiūvėsėlius.
Žingsnis 3
Iškepkite vištieną. Sudėkite vištieną į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 5-7 minutes, kol paruduos.
Kategorijos