Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta vištienos filė garstyčių apkepe
Vištienos filė garstyčių apkepe - geras pasirinkimas tiems, kurie mėgsta sultingesnę ir aromatingesnę vištieną. Ši mėsa ypatinga tuo, kad neturi ryškaus savo skonio ir aromato. Dėl to ją galima harmoningai derinti su daugeliu produktų. Paprasčiausias būdas paruošti filė - kepti ją keptuvėje su augaliniu aliejumi. Pagrindinį vaidmenį šiame patiekale atliks duona. Apie jos paslaptis papasakosime savo recepte.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite dviem storais griežinėliais, kad jie būtų ploni ir platūs kaip kotletai. Abi puses įtrinkite druska, kariu ir pipirais. Palikite 30 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Iš grietinės, garstyčių, smulkiai sutarkuoto česnako ir sumaišykite. Jei norite, į faršą galima įberti smulkintų krapų arba petražolių.
Žingsnis 3
Panardinkite kiekvieną filė gabalėlį į paruoštą faršą ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Kai visi filė gabaliukai apkeps, grąžinkite juos į keptuvę ir troškinkite 3-5 minutes, kol iškeps. Jei norite, šiuo etapu galite įpilti sojų padažo arba Vusterio padažo.
Kategorijos