Publikavimo data: 2024-06-08
Kepta vištienos filė pergamente
Pergamentiniame popieriuje iškepta vištienos filė būna labai minkšta ir sultinga. Joje išlieka visi prieskonių skoniai ir aromatai. Patiekalą galima patiekti kaip atskirą patiekalą, taip pat jį galima patiekti su lengvomis daržovių salotomis. Arba patiekite su mėgstamu pasirinktu garnyru! Vištienos filė nėra riebi, joje gausu baltymų ir yra labai maistinga. Šis patiekalas tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams, ypač tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Paruoškite prieskonių mišinį. Atskirame inde sumaišykite druską, pipirus ir kitus prieskonius. Galite pridėti mėgstamų prieskonių vištienai marinuoti. Kiekvienam filė gabalėliui galite naudoti skirtingus prieskonius pagal savo skonį. Mišiniu apibarstykite abi filė puses.
Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į pergamentinį popierių. Suvyniotas filė sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
Kategorijos