Kepta vištienos filė pergamente pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepta vištienos filė pergamente

Pergamentiniame popieriuje iškepta vištienos filė būna labai minkšta ir sultinga. Joje išlieka visi prieskonių skoniai ir aromatai. Patiekalą galima patiekti kaip atskirą patiekalą, taip pat jį galima patiekti su lengvomis daržovių salotomis. Arba patiekite su mėgstamu pasirinktu garnyru! Vištienos filė nėra riebi, joje gausu baltymų ir yra labai maistinga. Šis patiekalas tinka ir suaugusiesiems, ir vaikams, ypač tiems, kurie saugo savo figūrą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta vištienos filė pergamente Žingsnis 1
Paruoškite prieskonių mišinį. Atskirame inde sumaišykite druską, pipirus ir kitus prieskonius. Galite pridėti mėgstamų prieskonių vištienai marinuoti. Kiekvienam filė gabalėliui galite naudoti skirtingus prieskonius pagal savo skonį. Mišiniu apibarstykite abi filė puses.

Žingsnis 2

Kepta vištienos filė pergamente Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į pergamentinį popierių. Suvyniotas filė sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos