Kepta vištienos filė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta vištienos filė receptas

Jei mėgstate vištieną ir esate išbandę visus įmanomus paruošimo būdus, išbandykite šį lengvą ir neįprastą receptą. Dėl džiūvėsėlių vištiena taps traški, čiobreliai - kvapnūs, o tešla - minkšta. Belieka tik pagalvoti apie garnyrą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir išvalykite nuo riebalų pertekliaus. Pašalinkite čiobrelių žiedelius ir lapelius nuo stiebo. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį. Įmaišykite sojų padažą, papriką, juoduosius pipirus ir čiobrelius. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 3
Vištienos filė perpjaukite į 2 dalis ir kiekvieną jų lengvai apskrudinkite.

Žingsnis 4

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 4
Panardinkite filė gabalėlius į kiaušinio mišinį, tada gerai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 5

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos