Publikavimo data: 2024-02-04
Kepta vištienos filė receptas
Jei mėgstate vištieną ir esate išbandę visus įmanomus paruošimo būdus, išbandykite šį lengvą ir neįprastą receptą. Dėl džiūvėsėlių vištiena taps traški, čiobreliai - kvapnūs, o tešla - minkšta. Belieka tik pagalvoti apie garnyrą.
Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir išvalykite nuo riebalų pertekliaus. Pašalinkite čiobrelių žiedelius ir lapelius nuo stiebo. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį. Įmaišykite sojų padažą, papriką, juoduosius pipirus ir čiobrelius. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Vištienos filė perpjaukite į 2 dalis ir kiekvieną jų lengvai apskrudinkite.
Žingsnis 4
Panardinkite filė gabalėlius į kiaušinio mišinį, tada gerai apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Kategorijos