Kepta vištienos filė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kepta vištienos filė receptas

Jei mėgstate vištieną ir esate išbandę visus įmanomus paruošimo būdus, išbandykite šį lengvą ir neįprastą receptą. Dėl džiūvėsėlių vištiena taps traški, čiobreliai - kvapnūs, o tešla - minkšta. Belieka tik pagalvoti apie garnyrą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir išvalykite nuo riebalų pertekliaus. Pašalinkite čiobrelių žiedelius ir lapelius nuo stiebo. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį. Įmaišykite sojų padažą, papriką, juoduosius pipirus ir čiobrelius. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 3
Vištienos filė perpjaukite į 2 dalis ir kiekvieną jų lengvai apskrudinkite.

Žingsnis 4

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 4
Panardinkite filė gabalėlius į kiaušinio mišinį, tada gerai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 5

Kepta vištienos filė receptas Žingsnis 5
Patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos