Kepta vištienos filė su jogurto glaistu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta vištienos filė su jogurto glaistu

Šis receptas skirtas tiems, kuriems atsibodo kepti filė keptuvėje ir kurie nori išbandyti ką nors naujo. Tai neįprastas ir skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepta vištienos filė su jogurto glaistu Žingsnis 1
Sumaišykite jogurtą, pusės citrinos sultis ir maltus juoduosius pipirus. Vištienos filė supjaustykite griežinėliais ir pasūdykite.

Žingsnis 2

Kepta vištienos filė su jogurto glaistu Žingsnis 2
Panardinkite filė į jogurto padažą ir palikite marinuotis apie 10-15 minučių. Tada kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Kepta vištienos filė su jogurto glaistu Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Apšlakstykite viršų alyvuogių aliejumi ir dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 25-30 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos