Publikavimo data: 2025-08-20
Kepta vištienos filė su jogurto glaistu
Šis receptas skirtas tiems, kuriems atsibodo kepti filė keptuvėje ir kurie nori išbandyti ką nors naujo. Tai neįprastas ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Sumaišykite jogurtą, pusės citrinos sultis ir maltus juoduosius pipirus. Vištienos filė supjaustykite griežinėliais ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Panardinkite filė į jogurto padažą ir palikite marinuotis apie 10-15 minučių. Tada kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Apšlakstykite viršų alyvuogių aliejumi ir dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 25-30 min.
Kategorijos