Publikavimo data: 2024-05-25
Kepta vištienos krūtinėlė su brokoliais ir morkomis
Kepta vištiena su brokoliais ir morkomis vienodai skani tiek karšta, tiek šalta, todėl puikiai tinka užkandžiams mokykloje. Dėl grietinės marinato mėsa tampa minkšta, o tarkuotas sūris suteikia patiekalui raugintą plutelę. Būtinai nusausinkite skysčio perteklių iš atitirpintų daržovių, o vištieną marinuokite grietinėje.
Žingsnis 1
Marinuokite filė. Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais, užpilkite grietine, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, supilkite grietinėlę ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškepkite vištienos filė su brokoliais ir morkomis. Marinuotą vištieną, brokolius ir morkas sudėkite į formą, užpilkite padažu ir 40 min. pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos