Kepta vištienos krūtinėlė su brokoliais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kepta vištienos krūtinėlė su brokoliais ir morkomis

Kepta vištiena su brokoliais ir morkomis vienodai skani tiek karšta, tiek šalta, todėl puikiai tinka užkandžiams mokykloje. Dėl grietinės marinato mėsa tampa minkšta, o tarkuotas sūris suteikia patiekalui raugintą plutelę. Būtinai nusausinkite skysčio perteklių iš atitirpintų daržovių, o vištieną marinuokite grietinėje.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.59/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kepta vištienos krūtinėlė su brokoliais ir morkomis Žingsnis 1
Marinuokite filė. Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais, užpilkite grietine, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.

Žingsnis 2

Kepta vištienos krūtinėlė su brokoliais ir morkomis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, supilkite grietinėlę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepta vištienos krūtinėlė su brokoliais ir morkomis Žingsnis 3
Iškepkite vištienos filė su brokoliais ir morkomis. Marinuotą vištieną, brokolius ir morkas sudėkite į formą, užpilkite padažu ir 40 min. pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos