Kepta vištienos krūtinėlė su grybų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Kepta vištienos krūtinėlė su grybų padažu

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlę sudėkite į kepimo indą, supilkite dalį grietinėlės. Ant viršaus sudėkite marinuotus grybus ir pabarstykite smulkintu svogūnu.

Žingsnis 2

Sudedamąsias dalis uždenkite antrąja filė, supilkite likusią grietinėlę ir likusius grybus bei svogūnus. Pagal skonį įberkite prieskonių. Įdėkite kepimo formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-45 min.

Žingsnis 3

Pateikite formą, pabarstykite vištieną tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos