Publikavimo data: 2025-08-17
Kepta vištienos krūtinėlė su mandarinais
Įperkamesnis variantas ir atsakymas į klasikinę antį su mandarinais. Puikiai tinka prabangiai Naujųjų metų šventei, kai norite maloniai nustebinti savo svečius. Švelni vištienos filė, viliojantis citrusinių vaisių kvapas, truputis medaus prieskonių - koks gi patiekalas netinka šventiniam stalui?
Žingsnis 1
Vištieną padalykite į gabalėlius ir gerai išskobkite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Smulkiai sutarkuokite česnaką. Sumaišykite jį su sojų padažu, medumi ir alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 3
Mandarinus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Paruoškite kepimo indą, sudėkite į jį vištieną ir mandarinus ir užpilkite paruoštu padažu iš medaus, sojų padažo, alyvuogių aliejaus ir česnako.
Žingsnis 4
Vištienos krūtinėlę ir mandarinus kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 5
Patiekalas paruoštas, galite jį išimti iš orkaitės ir patiekti!
Kategorijos