Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta vištienos krūtinėlė su pomidorais ir sūriu
Kepta vištienos krūtinėlė yra labai skanus ir sveikas patiekalas. Pagrindinis šio patiekalo produktas - vištienos krūtinėlė. Dėl mažo kaloringumo ir didelio baltymų kiekio vištienos krūtinėlė yra idealus maistas antsvorį turintiems žmonėms, o dėl mažo riebalų ir cholesterolio kiekio rekomenduojama sergantiesiems širdies ir kraujagyslių ligomis. Joje yra vitaminų A, B12, C, E ir kitų, taip pat organizmui būtinų mineralinių medžiagų.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalui kepimo skardą. Ant jo uždėkite foliją. Išdėliokite griežinėliais supjaustytą krūtinėlę. Ant viršaus pagal skonį užberkite hopli souneli, druskos, pipirų, rūkytos paprikos. Sudėkite svogūnus.
Žingsnis 2
Ant svogūnų sudėkite pomidorus. Dėkite kepimo skardą į 180 ℃ įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Kai bus paruošti, išimkite kepimo skardą ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite atgal į orkaitę 7 minutėms.
Kategorijos