Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta vištienos krūtinėlė su prieskoniais
Kepta krūtinėlė folijoje, pagardinta prieskoniais - idealus pasirinkimas lengviems ir dietiniams pietums ar vakarienei. Majonezas suminkština mėsą ir suteikia jai švelnų poskonį. Pagrindinė patiekalo paslaptis - ploni citrinos griežinėliai, kurie dedami tarp nugarinės mėsos.
Žingsnis 1
Padėkite krūtinėlę ant lygaus paviršiaus ir gerai pagardinkite druska bei kitais prieskoniais pagal skonį. Tada į anksčiau padarytus pjūvius įdėkite citrinos griežinėlį ir česnako skiltelę. Padėkite krūtinėlę ant folijos ir gerai suvyniokite.
Žingsnis 2
Dėkite mėsą į įkaitintą orkaitę 30-40 minučių. Praėjus šiam laikui, atidarykite foliją ir krūtinėlę kepkite dar 15 minučių, kad įgautų būdingą auksinę plutelę. Patiekite patiekalą pabarstę smulkintais žalumynais.
Kategorijos