Kepta vištienos krūtinėlė su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepta vištienos krūtinėlė su prieskoniais

Kepta krūtinėlė folijoje, pagardinta prieskoniais - idealus pasirinkimas lengviems ir dietiniams pietums ar vakarienei. Majonezas suminkština mėsą ir suteikia jai švelnų poskonį. Pagrindinė patiekalo paslaptis - ploni citrinos griežinėliai, kurie dedami tarp nugarinės mėsos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta vištienos krūtinėlė su prieskoniais Žingsnis 1
Padėkite krūtinėlę ant lygaus paviršiaus ir gerai pagardinkite druska bei kitais prieskoniais pagal skonį. Tada į anksčiau padarytus pjūvius įdėkite citrinos griežinėlį ir česnako skiltelę. Padėkite krūtinėlę ant folijos ir gerai suvyniokite.

Žingsnis 2

Kepta vištienos krūtinėlė su prieskoniais Žingsnis 2
Dėkite mėsą į įkaitintą orkaitę 30-40 minučių. Praėjus šiam laikui, atidarykite foliją ir krūtinėlę kepkite dar 15 minučių, kad įgautų būdingą auksinę plutelę. Patiekite patiekalą pabarstę smulkintais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos