Publikavimo data: 2024-06-15
Kepta vištienos krūtinėlė su riešutais
Vištiena yra naudinga ir universali. Ją galima gaminti įvairiais būdais: kepti, virti, kepti. Pavyzdžiui, kepta krūtinėlė su sūriu ir graikiniais riešutais - skanus ir pikantiškas patiekalas, kurį lengva paruošti ir kuris gaunasi neįtikėtinai minkštas ir sultingas. Puikus skanėstas šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Pjaukite filė skersai, neperpjaudami iki galo, kad susidarytų "kišenės". Visas puses įtrinkite druska ir žolelėmis.
Žingsnis 2
Sudėkite grietinę, sūrį, riešutus ir žoleles, gerai išmaišykite. Mišiniu pripildykite filė kišenėles ir jas užriškite. Kiekvieną filė tolygiai aptepkite likusiu mišiniu.
Žingsnis 3
Sudėkite filė ant folijos, uždenkite antru folijos sluoksniu ir gerai apvyniokite, kad kepant neišsiskirtų sultys. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių 180C temperatūroje. Tada atsargiai nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių, kad krūtinėlė paruduotų.
Kategorijos