Publikavimo data: 2024-09-16
Keptas įdarytas kiaušinis
Viena iš įdarytų kiaušinių ruošimo galimybių - kepti kiaušiniai. Jie kepami, kad paruduotų ir sugertų visą įdaro skonį ir sultis. Be to, šiuo būdu galima ištirpinti ir apkepti sūrį, kuriuo apibarstomas užkandžio viršus. Taip paruoštas užkandis patiekiamas karštas su šviežiomis žolelėmis arba daržovėmis pagal skonį. Galite pabandyti kepti kiaušinius su rūkyta vištiena ir sūriu, kad užkandis būtų dar skanesnis.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirkite ir virkite kiaušinius 10 minučių. Atvėsinkite šaltu vandeniu ir nulupkite lukštus. Kiaušinius perpjaukite per pusę ir išimkite trynį.
Žingsnis 2
Paruoškite keptus įdarytus kiaušinius. Sumaišykite trynį su grietine ir kumpiu. Įdėkite sviesto ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir suberkite džiūvėsėlius. Išmaišykite. Paruoštą įdarą sudėkite į kiaušinių baltymų puseles ir kiekvieną apibarstykite tarkuotu sūriu. Sudėkite kiaušinius ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos