Keptas karbonadas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Keptas karbonadas

Sultingas karbonado kepsnys patiks bet kuriam mėsos mėgėjui! Kepsniui naudokite keptą arba keptą kiaulienos nugarinę, sprandinę arba sprandinę. Tai yra karbonadas. Šioje nugarinės dalyje yra riebalų sluoksnis, todėl mėsa yra sultingesnė. Skirtingai nei jautiena, kiauliena visiškai iškepama. Ji niekada nekepama "su krauju". Kiaulienos kepsnio storis yra mažesnis - apie 1,5 cm. Iškepkite karbonadą alyvuogių aliejuje ir vaišinkite draugus!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.1/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas karbonadas Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos perpjaukite karbonadus išilgai į dvi vienodo storio dalis ir gerai suplėšykite specialiu plaktuku.

Žingsnis 2

Keptas karbonadas Žingsnis 2
Pagal skonį pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Tolygiai paskleiskite prieskonius ant kepsnio.

Žingsnis 3

Keptas karbonadas Žingsnis 3
Grilio keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite kepsnius ant grotelių. Pirmiausia kepkite karbonadus ant didelės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Po to sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite dar po 6 minutes iš kiekvienos pusės. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos