Publikavimo data: 2024-09-16
Keptas karbonadas
Sultingas karbonado kepsnys patiks bet kuriam mėsos mėgėjui! Kepsniui naudokite keptą arba keptą kiaulienos nugarinę, sprandinę arba sprandinę. Tai yra karbonadas. Šioje nugarinės dalyje yra riebalų sluoksnis, todėl mėsa yra sultingesnė. Skirtingai nei jautiena, kiauliena visiškai iškepama. Ji niekada nekepama "su krauju". Kiaulienos kepsnio storis yra mažesnis - apie 1,5 cm. Iškepkite karbonadą alyvuogių aliejuje ir vaišinkite draugus!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos perpjaukite karbonadus išilgai į dvi vienodo storio dalis ir gerai suplėšykite specialiu plaktuku.
Žingsnis 2
Pagal skonį pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Tolygiai paskleiskite prieskonius ant kepsnio.
Žingsnis 3
Grilio keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite kepsnius ant grotelių. Pirmiausia kepkite karbonadus ant didelės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Po to sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite dar po 6 minutes iš kiekvienos pusės. Paruošta!
Kategorijos