Publikavimo data: 2024-10-21
Keptas moliūgas su kiaulienos šonkauliukais
Moliūgas - itin naudinga daržovė, atkeliavusi pas mus iš Meksikos. Joje yra daug mikroelementų ir mineralų. Be to, moliūguose gausu įvairių vitaminų, magnio, kalio, geležies ir cinko. Geriausiomis ir naudingiausiomis laikomos ryškiai oranžinės moliūgų veislės.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite šonkauliukus, morkas ir supjaustytą svogūną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite rozmarino ir augalinio aliejaus ir palikite marinuotis valandą.
Žingsnis 2
Sudėkite moliūgą į dubenį su šonkauliukais ir gerai išmaišykite. Gautą masę sudėkite į kepimo maišelį. Įkaitinkite orkaitę ir kepkite patiekalą valandą 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos