Keptas moliūgas su kiaulienos šonkauliukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Keptas moliūgas su kiaulienos šonkauliukais

Moliūgas - itin naudinga daržovė, atkeliavusi pas mus iš Meksikos. Joje yra daug mikroelementų ir mineralų. Be to, moliūguose gausu įvairių vitaminų, magnio, kalio, geležies ir cinko. Geriausiomis ir naudingiausiomis laikomos ryškiai oranžinės moliūgų veislės.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas moliūgas su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite šonkauliukus, morkas ir supjaustytą svogūną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite rozmarino ir augalinio aliejaus ir palikite marinuotis valandą.

Žingsnis 2

Keptas moliūgas su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 2
Sudėkite moliūgą į dubenį su šonkauliukais ir gerai išmaišykite. Gautą masę sudėkite į kepimo maišelį. Įkaitinkite orkaitę ir kepkite patiekalą valandą 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos